Billede%2001-04-2018%2010.38.29

U17 Drenge

OM AFDELINGEN

ELITETRÆNERE MED FOKUS PÅ G.U.T.S.!
Afdelingen skal i år ledes af cheftræner Mads Thim Andersen og medtræner Magnus Ry Storm.

Trænerteamets ambitioner for afdelingen:
" - Vi ønsker at bygge videre på udviklingen fra sidste sæson gennem træningsfilosofien GUTS - Glæde, Udbytte, Teknik og Spillernes fællesskab og individualisme.

Som en del af den videre udvikling vil træning opad være en inkorporeret del, da spillerne den vej igennem vil blive udfordret på fysikken og deres tekniske og taktiske forståelse. Foruden at blive matchet på flere parametre på halgulvet, så vil fokus på at samle en trup også være i højsædet!

Vi tror på, at et godt kendskab til hinanden danner et sammenhold, hvilket bidrager til glæden ved håndbolden og bliver drivkraften for at kunne få et udbytte, forbedre sin teknik og føle sig som en del af fællesskabet, hvor man kan udvikle sig som spiller og menneske.

Forventningen er at skabe et udviklingsmiljø, hvor der bliver gået til den på halgulvet, og hvor der er et stærkt fundament bygget op om holdet, hvor de enkelte spillere kan anvende deres individuelle kompetencer for holdets bedste."

OM MADS
26 år og folkeskolelærer på Klostermarksskolen i Roskilde.
"- Jeg har selv udfoldet mig på halgulvet fra 5-21 års alder, men måtte pga. skader stille skoene på hylden. Jeg har efterfølgende været træner for U12 og U15 drenge i Roskilde Håndbold og har dermed beskæftiget mig med håndbold på flere niveauer – alt fra c-række til 1.div."

Mit mål som håndboldtræner er, at forme spillerne som den bedste udgave af sig selv – både som menneske og håndboldspiller. For mig er håndbold mere end bare at kaste med én bold, det er et fællesskab, som bliver del af ens person – én identitet. For at kunne blive den bedste udgave af sig selv skal rammerne opildne til sammenhold. Når man befinder sig et sted med sammenhold har man lysten til ”at flytte bjerg” sammen, hvilket smitter af på træningsmiljøet og ikke mindst udtrykket på halgulvet til kampe og træninger.

Setuppet i Københavns Håndbold giver uden tvivl gode muligheder for at skabe et sammenhold, som kan løfte det sociale og det håndboldmæssige til et højere niveau.

OM MAGNUS
19 år og til sommer student fra Gefion Gymnasium. Spiller for HIKs Herresenior.
"- Jeg startede som første års U10 og har elsket at spille og følge med i håndbold lige siden. Siden U14 har jeg spillet fast i ungdomsligaen og jeg har derfor spillet mod nogle af de største talenter i Danmark. Jeg startede som U12 pige træner i HIK og kom herefter til KH's U13 drenge.
" - Som træner går jeg ind for træninger med høj intensitet, der giver sved på panden. Der skal være plads til, at man kan lægge en ordentlig tackling, men samtidig skal fællesskabet også være så stærkt, at man kan grine af det sammen, når man forlader halgulvet. Der skal være plads til fejle og stille spørgsmål, da man ikke kan blive bedre til noget, man ikke selv forstår eller hvor man er bange for at fejle. Jeg ser hellere en angrebsfejl lavet med 110% energi end en dårlig finte lavet med 80% energi."

KOMMENDE TRÆNINGER
28
Oct
Løbetræning SVH
U17 Drenge
18:20 - 18:50
Svanemøllen
28
Oct
Træning SVH
U17 Drenge
19:00 - 20:30
Svanemøllen
31
Oct
Skovlunde-Stenløse-Ledøje - Københavns Håndboldklub
U17 Drenge
11:30
Skovlunde-hallen
01
Nov
Løbetræning SVH
U17 Drenge
17:15 - 18:00
Svanemøllen
01
Nov
Træning SVH
U17 Drenge
18:00 - 19:30
Der er ikke uploadet en video endnu
KONTAKT
File
Mads T. Andersen
Træner
25 60 20 06