U15p%20front

Velkommen til Københavns U15 piger,

Afdelingens trænerteam med Ulf og Bushra styrker sig nu med tilførsel af MadsJ, som de fleste af jer kender i forvejen, så vi nu er 3 trænere på U15piger.

MadsJ har på kort tid nået fine resultater med vores Beach/U15p og vi vil kunne udvikle afdelingen mere og bedre med MadsJ på holdet.

Vi ønsker, at der er tid til at alle får en god træning.

Med 3 trænere vil vi have overskud til også at træne begyndere/letøvede, så vi får en samlet styrket og stor afdeling.

Bushra, MadsJ og Ulf

På almindelige træninger tirsdag og torsdag er man på forhånd tilmeldt og man skal afmelde sig på Holdsport når man ikke kan komme.

Til alle kampe/stævner/aktiviteter udover almindelig træning skal man tilmelde sig.

Vi har tilbud om styrketræning hver mandag i klubbens styrketræningslokale i Ryparkhallen, hvor man skal tilmelde sig.

Vi skal i slutningen af juni på klubtur til Rovinj i Kroatien for de ældre ungdomsspillere. Du kan får nærmere oplysninger tilsendt om muligheder for deltagelse.

Har du spørgsmål kontakt os.

Vi skal være uforudsigelige og hele tiden kunne overraske vores modstandere. Mange - alt for mange - tænker håndbold i “kassesystemer”: oppres højre/venstre, store kryds, 3-2-1, 5-1, 3-3

Vi skal opbygge en styringsstruktur i vores spil: playmakers styring overfor individuelle/2 mands initiativer, “Forsvarsleder” sammen med målmanden styrer forsvar.

Vores ledelse skal i høj grad være i dialog med jer. Trænerne skal ikke stå som “gale sergenter” og kommandere rundt med spillerne. Spillet og træningerne skal udvikles i samspil med jer. Vi skal være super disciplinerede omkring det spil, vi finder frem til, men det skal være en bevidst disciplin, hvor hver enkelt på holdet kender sin plads, fordi man selv har været en del af processen.

Træningstiden: En normal optimal træning er på 90 minutter. Det er tilpas længde - ikke for kort og ikke for langt. Hvorfor er vores så på 2 timer = 120 minutter. Det er fordi alle andre håndboldhold - med respekt - løbetræner inden hver træning i 30 minutter. Vi spurter og sjipper i stedet i 30 minutter - indendøre. Håndboldkampe består af en times spurter/stop/hop/spring, hvorfor skal man så løbe ude i kulden/regnen?

FAQ: “Jamen det er alt for meget, jeg kan ikke nå det”:

Trænernes svar: Vi vil være den bredeste klub! Der skal være tilbud til dem, der ikke kan få nok og vil se hvor langt det rækker - talentet!

Men ofte spiller livet en et puds: for mange lektier, formeget forældre, krævende lærer, masser af lortearbejde, kedelige veninder og besværlige kærester - så skru ned for håndbolden, så du kan få luft!

Men hold alligevel fast i bolden - selvom du kun kommer en gang om ugen! Måske vender din situation.

Dine trænere Bushra og Ulf

Bushra er vokset op i et håndboldklubmiljø i Silkeborg. Bushra er studerende og er fortsat håndboldlivet som træner for vores U15piger.

Om Ulf og U15piger:

Jeg har været træner i en årrække primært omkring vores drenge, hvor jeg har introduceret dem til håndbold i de unge år. Jeg har været den første håndboldtræner for rigtige mange af vores nuværende drengespillere.
Jeg synes, det er en fin udfordring at være støtte til Bushra med en rigtig spændende U15pige årgang.

Ofte gælder det i håndbold om ikke at lære en masse forskellige ting, men koncentrere sig om nogle enkelte - og blive rigtig gode til dem.

Hos os er alle velkomne - både rutinerede og nye håndboldspillere.

Vi vil gerne skabe et hold, som både fungerer godt på- og uden for banen.

Hos os skal det være et hyggeligt frirum at tage i hallen, hvor sociale færdigheder styrkes, samtidig med at vi udvikler os som håndboldspillere.

Er du født i 2006 eller 2007, og har lyst til at spille håndbold med os, så kontakt Bushra og kom forbi til en prøvetræning - vi glæder os til at se dig!

Vi træner tirsdag 16.00 til 18.00 og torsdag 17.00 til 19.00 i Svanemøllehallen

U15piger har også vores egen facebookgruppe: " 15p, Københavns Håndboldklub"

Send en anmodning

NÆSTVED CUP 2021 - 17.-19. september