U15p%20front

Velkommen til Københavns U15 piger,

Sæson 2021/22 fortsætter Bushra Hazem Altimari som træner for U15piger med Ulf Bockhahn som medtræner.

Bushra er vokset op i et håndboldklubmiljø i Silkeborg. Bushra er studerende og er fortsat håndboldlivet som træner for vores U15piger.

Om Ulf og U15piger:

Jeg har været træner i en årrække primært omkring vores drenge, hvor jeg har introduceret dem til håndbold i de unge år. Jeg har været den første håndboldtræner for rigtige mange af vores nuværende drengespillere.
Jeg synes, det er en fin udfordring at være støtte til Bushra med en rigtig spændende U15pige årgang.

Jeg har hjulpet Kasper Hvidt i Corona udendørstræning i foråret og kan se at der er et stort potentiale i vores 2007 piger.

Sammen med vores 2006 piger skal vi fortsætte konditionstræningen med en masse korte spurter, vi skal gøre jer super stærke så I undgår skader. Vi skal have opbygget et forsvar med hurtige fødder og resolut styrke i indgreb.

Jeg ser mange gode skytter også potentielle. Vi skal være et hold med styrke i skud udefra.

Vi skal finde få angrebsåbninger, der passer til vores niveau og spillertyper.

Ofte gælder det i håndbold om ikke at lære en masse forskellige ting, men koncentrere sig om nogle enkelte - og blive rigtig gode til dem.

Hos os er alle velkomne - både rutinerede og nye håndboldspillere.

Vi vil gerne skabe et hold, som både fungerer godt på- og uden for banen.

Hos os skal det være et hyggeligt frirum at tage i hallen, hvor sociale færdigheder styrkes, samtidig med at vi udvikler os som håndboldspillere.

Vi har i år en stor trup af spillere, så vi fortsætter ikke holdsamarbejdet med CIK.

Er du født i 2006 eller 2007, og har lyst til at spille håndbold med os, så kontakt Bushra og kom forbi til en prøvetræning - vi glæder os til at se dig!

Vi træner tirsdag 15.30 til 17.00 og torsdag 17.00 til 18.30 i Svanemøllehallen - med alle forbehold, tiderne er ikke endeligt fastlagt.

Vi planlægger en frivillig styrke- og konditionstræning i styrkelokalet i Ryparkhallen sammen med U15drengene.

U15piger har også vores egen facebookgruppe: 15p, Københavns Håndboldklub

Send en anmodning

U15 Piger
U15piger STYRKETRÆNING i Ryparken/Styrketræningsrummet - et tilbud til dig.
Ryparkhallen/Styrketræningslokalet i HÅNDBOLDHALLEN
U15 Piger
U15piger STYRKETRÆNING i Ryparken/Styrketræningsrummet - et tilbud til dig.
Ryparkhallen/Styrketræningslokalet i HÅNDBOLDHALLEN