U15p%20front

Velkommen til Københavns U15 piger,

Bushra Hazem Altimari fortsætter som træner for U15piger sammen med Ulf Bockhahn sæson 2021/22.

Vores opstartplan MAJ 2021 på U15piger for ud som følger:

Mandag den 3. maj 16.30 til 17.30 i Styrkerummet i RYP: STYRKETRÆNING. Orientering ved Dame elitetræner i KH Mikkel Westergård

Tirsdag den 4. maj 16.00 til 18.00 i SVH TEMA: Angrebsåbninger 1) Dobbeltpres på 2ér 2) Bak/fløjkryds 3) “Backdoor” 4) h.fløj/streg. Orienterende om mulige angrebsåbninger med vægt på 2 kombinationer.

Torsdag den 6. maj 17.00 til 19.00 i SVH TEMA: Om forsvar 1) grundlæggende forsvarssystem 6-0 med “raketter” - ikke klassisk 6-0, men dynamisk med aktiv indgriben. Forsvarsfælder: “Ajax” - den lange aflevering , “Japaner” i oppres venstre, Lok indspil til streg som eks.

Mandag den 10. maj 16.30 til 17.30 I Styrkerummet i RYP: STYRKETRÆNING

Tirsdag den 11. maj 16.00 til 18.00 i SVH TEMA: Stregspillet. 1 - læg screeninger, 2 - rykker i bestemt mønster, playmaker styrer streg, klassisk “Russer screening”, stadig 3 skridt en dribling 3 skridt for streg, studsbolde til streg.

AFLYST - HAVDE OVERSET AT DET ER HELLIGDAG -Torsdag den 13. maj 17.00 til 19.00 i SVH TEMA: Kontraspil. I hver eneste træning øver vi kontraspil/spurter/lange udkast, men her gennemgår vi løbebaner, tivstart - man vinder spurten når man starter før de andre, hurtig midte

Tirsdag den 18. maj 16.00 til 18.00 i SVH TEMA: Skudafviklinger. Løbeskud, underhåndsskud, kringle, trukket skud, studsskud

De første træninger vil på mange måder være en præsentation af de forskellige discipliner i spillet og vores muligheder. Vi skal som hold opbygge vores eget spil, der passer til os med de kvaliteter, vi nu engang har.

Vi skal være uforudsigelige og hele tiden kunne overraske vores modstandere. Mange - alt for mange - tænker håndbold i “kassesystemer”: oppres højre/venstre, store kryds, 3-2-1, 5-1, 3-3

Vi skal opbygge en styringsstruktur i vores spil: playmakers styring overfor individuelle/2 mands initiativer, “Forsvarsleder” sammen med målmanden styrer forsvar.

Vores ledelse skal i høj grad være i dialog med jer. Trænerne skal ikke stå som “gale sergenter” og kommandere rundt med spillerne. Spillet og træningerne skal udvikles i samspil med jer. Vi skal være super disciplinerede omkring det spil, vi finder frem til, men det skal være en bevidst disciplin, hvor hver enkelt på holdet kender sin plads, fordi man selv har været en del af processen.

Træningstiden: En normal optimal træning er på 90 minutter. Det er tilpas længde - ikke for kort og ikke for langt. Hvorfor er vores så på 2 timer = 120 minutter. Det er fordi alle andre håndboldhold - med respekt - løbetræner inden hver træning i 30 minutter. Vi spurter og sjipper i stedet i 30 minutter - indendøre. Håndboldkampe består af en times spurter/stop/hop/spring, hvorfor skal man så løbe ude i kulden/regnen?

FAQ: “Jamen det er alt for meget, jeg kan ikke nå det”:

Trænernes svar: Vi vil være den bredeste klub! Der skal være tilbud til dem, der ikke kan få nok og vil se hvor langt det rækker - talentet!

Men ofte spiller livet en et puds: for mange lektier, formeget forældre, krævende lærer, masser af lortearbejde, kedelige veninder og besværlige kærester - så skru ned for håndbolden, så du kan få luft!

Men hold alligevel fast i bolden - selvom du kun kommer en gang om ugen! Måske vender din situation.

Dine trænere Bushra og Ulf

Bushra er vokset op i et håndboldklubmiljø i Silkeborg. Bushra er studerende og er fortsat håndboldlivet som træner for vores U15piger.

Om Ulf og U15piger:

Jeg har været træner i en årrække primært omkring vores drenge, hvor jeg har introduceret dem til håndbold i de unge år. Jeg har været den første håndboldtræner for rigtige mange af vores nuværende drengespillere.
Jeg synes, det er en fin udfordring at være støtte til Bushra med en rigtig spændende U15pige årgang.

Jeg har hjulpet Kasper Hvidt i Corona udendørstræning i foråret og kan se at der er et stort potentiale i vores 2007 piger.

Sammen med vores 2006 piger skal vi fortsætte konditionstræningen med en masse korte spurter, vi skal gøre jer super stærke så I undgår skader. Vi skal have opbygget et forsvar med hurtige fødder og resolut styrke i indgreb.

Jeg ser mange gode skytter også potentielle. Vi skal være et hold med styrke i skud udefra.

Vi skal finde få angrebsåbninger, der passer til vores niveau og spillertyper.

Ofte gælder det i håndbold om ikke at lære en masse forskellige ting, men koncentrere sig om nogle enkelte - og blive rigtig gode til dem.

Hos os er alle velkomne - både rutinerede og nye håndboldspillere.

Vi vil gerne skabe et hold, som både fungerer godt på- og uden for banen.

Hos os skal det være et hyggeligt frirum at tage i hallen, hvor sociale færdigheder styrkes, samtidig med at vi udvikler os som håndboldspillere.

Vi har i år en stor trup af spillere, så vi fortsætter ikke holdsamarbejdet med CIK.

Er du født i 2006 eller 2007, og har lyst til at spille håndbold med os, så kontakt Bushra og kom forbi til en prøvetræning - vi glæder os til at se dig!

Vi træner tirsdag 15.30 til 17.00 og torsdag 17.00 til 18.30 i Svanemøllehallen - med alle forbehold, tiderne er ikke endeligt fastlagt.

Vi planlægger en frivillig styrke- og konditionstræning i styrkelokalet i Ryparkhallen.

U15piger har også vores egen facebookgruppe: 15p, Københavns Håndboldklub

Send en anmodning