U11 drenge

Håndbold for U11drenge i Københavns Håndboldklub:
Det håndbold vi træner er relateret til drengenes alder!
Drengene er 9-11 år og det er vigtigt det er sjovt og de er i et trygt træningsmiljø, hvor de føler sig hjemme blandt kammerater og trænere.
Trænere skælder aldrig ud.
De skal lære at sætte deres umiddelbare modspiller af med finter - retningsskifte/temposkifte. De skal kunne “gå” til begge sider af deres umiddelbare modspiller.
De skal lære rigtig afleveringsteknik kaste/gribe i løb.
De skal lære at skyde på mål, så skuddet bliver kraftfuldt og lære skudplacering.
De skal lære at drible.
De skal lære at modtage bolden mens de løber og at skyde løbe/hopskud.
De skal lære at dække op og holde deres modspiller. De prøver forskellige forsvar, herunder offensivt forsvar 3/2-4/1-helbanepres. De skal lære modsvar til forskellige forsvar.
De skal kunne screene og lære modtræk.
De skal lære at stjæle bolde.
De skal stifte bekendtskab med taktiske overvejelser på grundlag af egne styrker og svagheder og modstandernes ditto.
De skal lære at være gode idrætsmænd/gode kammerater overfor hinanden og modspillere.
Oplever de “dårlig stil” blandt medspillere eller modspillere skal de selv “være gode eksempler”
De skal lære at dommeren dømmer kampen - ikke spillere, trænere eller forældre!
De skal ikke lære pladsskifte systemer udover indløb fra fløj/bak.
De skal ikke lave kryds og systemer.
De skal ikke lære oppres venstre/højre
De skal ikke lære underhåndsskud eller kringler.
De skal ikke løbetræne uden bold!
De skal ikke spille kontraspil/ hurtig midte, men tilgengæld lære at løbe hurtigt hjem!
De skal lave sjov fysisk træning gerne med bold.
De skal ikke “strække ud”. Udstrækning for spillere i den alder er i bedste fald nyttesløst og i værste fald øger det skaderne!

U11 drenge i Københavns Håndboldklub har vi vores egen lukkede Facebookgruppe
" Københavns Håndboldklub U11drenge" .

Søg efter den på Facebook og send en ansøgning, gerne flere forældre, papforældre, bedsteforældre og andet godt folk er velkommen. Drengene er for små til at være på Facebook, men vis dem videos og billeder. Det er til kommunikation mellem forældre og træner.

Jeg bruger den flittigt og glemmer iøvrigt nogen gange, at ikke alle forældre er venner med Facebook!

Klubben har også sin egen offentlige Facebook-gruppe "Københavns Håndboldklub- for store og små talenter”

Holdsport har en rigtig god app til smartphone og tablets. Download den - så har du altid styr på din søns håndbold. Her kan du afmelde ham til træninger, tilmelde ham til kampe og stævner. Du skal bruge brugernavn og kode, som du kan få af mig, hvis du har forlagt dem. Send en email til ulf@bockhahn.dk

Ulf

AFLYST TRÆNING U11drenge X-holdet - EUvalget (U11 drenge)