U11%20drenge_web%20top

U11 Drenge

Vi har nu fået lov af myndighederne til at spille håndbold indendørs. Vi skal overholde særlige hygiejneregler.

Jeg skal træne jer i år sammen med Freja og Ellen.

Jeg har valgt for denne sæson, at opdele efter årgange, så de nyoprykkede 2010ére og vores egne 2010 træner sammen mandag og onsdag. Det ændrer vi nok lidt på til efteråret. Der vil være nogle drenge der overlapper de 2 hold.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

*U11drenge årgang 2009 træner:
**********************************************************************

*Tirsdag 15.30 til 17.00 i Svanemøllehallen

*Torsdag 16.15 til 18.00 i Skolen på Strandboulevarden (kode på døren, som du skal bruge når du skal ind i hallen: 741236#) , Strandboulevarden 47, 2100 København Ø - tæt på Nordhavn Station. Vi træner sammen med nogle U13drenge.

Der udover vil der være tilbud om ekstratræning fredag 17.30 til 18.30 i Svanemøllehallen - sammen med U11drenge årgang 2010 og nogle U13drenge.

U11drenge årgang 2010 træner:
************************************************************************

mandag 15.30 til 17.00 i Svanemøllehallen

onsdag 15.30 til 17.30 i Svanemøllehallen

fredag 17.00 til 18.30 i Svanemøllehallen

Så snart vi kommer igang igen, vil jeg afholde et forældremøde med jer forældre om den kommende sæson.

Det er vigtigt - som du ved - at dit barn får rørt sig her i Coronatiden - ja, det gælder os alle sammen. Jeg har på U11drenges Facebookgruppe: "Københavns Håndboldklub U11drenge" lagt nogle håndboldrelaterede øvelser ind, hvor drengene kan holde sig igang - både indendørs og udendørs. Send gerne en anmodning, hvis du ikke allerede er på.

PBed drengene tage en bold med når de er ude - det er jo ligegodt sjovere, at løbe med en bold i hånden - synes jeg.

Lav nogle kaste/gribe øvelser udendørs, gerne med kast på stor afstand, hvor de holder kastearmen igang og husker på den rigtige kasteteknik og gribeteknik.

De bedste hilsner og med håbet om at coronatallene snart giver os mulighed for at starte op igen,
******************************************************************
Ulf

ulf@bockhahn.dk
******************************************************************
Håndbold for U11drenge i Københavns Håndboldklub:

Det håndbold vi træner er relateret til drengenes alder!
Drengene er 9-11 år og det er vigtigt det er sjovt og de er i et trygt træningsmiljø, hvor de føler sig hjemme blandt kammerater og trænere.
Trænere skælder aldrig ud, men vi bruger også “de store bogstaver” .
Træningen skal være seriøs!

De skal lære at sætte deres umiddelbare modspiller af med finter - retningsskifte/temposkifte. De skal kunne “gå” til begge sider af deres umiddelbare modspiller.
De skal lære rigtig afleveringsteknik kaste/gribe i løb.
De skal lære at skyde på mål, så skuddet bliver kraftfuldt og lære skudplacering.
De skal lære at drible.
De skal lære at modtage bolden mens de løber og at skyde løbe/hopskud.
De skal lære at dække op og holde deres modspiller. De prøver forskellige forsvar, herunder offensivt forsvar 3/2-4/1-helbanepres. De skal lære modsvar til forskellige forsvar.
De skal kunne screene og lære modtræk.
De skal lære at stjæle bolde.
De skal stifte bekendtskab med taktiske overvejelser på grundlag af egne styrker og svagheder og modstandernes ditto.
De skal lære at være gode idrætsmænd/gode kammerater overfor hinanden og modspillere.
Oplever de “dårlig stil” blandt medspillere eller modspillere skal de selv “være gode eksempler”
De skal lære at dommeren dømmer kampen - ikke spillere, trænere eller forældre!
De skal ikke lære hele håndboldspillet nu, men langsom opdage/lære nye sider af spillet.
At lære elever i 2.klasse 5.klasses pensum giver ikke mening - på samme måde skal drengenes håndboldudvikling følge deres alder.De skal ikke lære pladsskifte systemer udover indløb fra fløj/bak.
De skal ikke lave kryds og systemer.
De skal ikke lære oppres venstre/højre
De skal ikke lære underhåndsskud eller kringler.
De skal ikke løbetræne uden bold!
De skal ikke spille kontraspil/ hurtig midte, men tilgengæld lære at løbe hurtigt hjem!
De skal lave sjov fysisk træning gerne med bold.
De skal ikke “strække ud”. Udstrækning for spillere i den alder er i bedste fald nyttesløst og i værste fald øger det skaderne!

Vi har et hold for begyndere og let øvede Y-holdet og et hold for øvede spillere X-holdet.

Vi har 3 hold til turneringen i A, B og C-rækken. Derudover har vi hold med til C-stævner for begyndere og letøvede efter behov.

Københavns Håndboldklub har ansat Ben og Christina Berkowitz som klubbens målmandstrænere. Målmandsdrenge vil i løbet af året blive indkaldt til særlige målmandstræninger. Udover denne træning er U11drengetræner Freja Norling målmand på vores U19 hold og laver jævnlig/ugentlig målmandstræning med vores målmandsdrenge.

U11 drenge i Københavns Håndboldklub har vi vores egen lukkede Facebookgruppe
" Københavns Håndboldklub U11drenge" .

Søg efter den på Facebook og send en ansøgning, gerne flere forældre, papforældre, bedsteforældre og andet godt folk er velkommen. Drengene er for små til at være på Facebook, men vis dem videos og billeder. Det er til kommunikation mellem forældre og træner.

Jeg bruger den flittigt og glemmer iøvrigt nogen gange, at ikke alle forældre er venner med Facebook!

Klubben har også sin egen offentlige Facebook-gruppe "Københavns Håndboldklub- for store og små talenter”

Holdsport har en rigtig god app til smartphone og tablets. Download den - så har du altid styr på din søns håndbold. Her kan du afmelde ham til træninger, tilmelde ham til kampe og stævner. Du skal bruge brugernavn og kode, som du kan få af mig, hvis du har forlagt dem. Send en email til ulf@bockhahn.dk

Ulf