Tilgang af store kapaciteter på drengesiden
U9 + U11
File
Ulf Bockhahn
+4529907549
Ulf Bockhahn

Jeg har i en årrække trænet U8mix/U10drenge/U11drenge i klubben. Jeg har 3 børnebørn, der spiller i klubben.
Jeg har tidligere, da mine egne døtre spillede, været aktiv i Freja Håndboldklub.
Jeg spiller selv på klubbens 60+ hold og er 70 år.

U13
File
Serkan Teksen
31 37 57 75
Serkan Teksen som ny cheftræner for U13Drenge

Serkan Teksen har tidligere haft sin faste gang som cheftræner i klubber som HIK og Ajax, hvor han har ført flere U14- og U16-mandskaber til DM. Samtidig har han været inde i HRØ-regi som talenttræner. 

 

”- Er man bare lidt bekendt med håndbold i Hovedstaden, er Serkan Teksen et navn, der giver genlyd” udtaler formand Jesper Levy og fortsætter: ”Serkan er ubetinget en trænerkapacitet af en rang, og vi ved, at flere naboklubber har haft ham i kikkerten. Vi er derfor glade for, at Serkan har valgt at fortsætte i Københavns Håndboldklub. Det fortsætter vores udvikling henimod den bredeste håndboldklub, hvor både store og små talenter kan dyrke deres glæde ved at spille håndbold. Helt fra de tidlige år og hele deres ungdom.”

 

Fra U9Mix til U13Drenge

Sidste sæson trænede Serkan klubbens U9Mix med stor succes, ikke mindst voksede afdelingen voldsomt under han ledelse. Som cheftræner for Københavns Håndboldklubs U13Drenge får Serkan en af byens største afdelinger med 40+ spillere:

 

” - Jeg har valgt at fortsætte i Københavns Håndboldklub, fordi det er en klub, der tænker bredt – med plads til både elite og bredde. Samtidig er afdelingens rammer sat op, så jeg kan fokusere 110% på den håndboldtekniske”, siger Serkan og tilføjer: ”- Vi skal have en god træningskultur i afdelingen og det tror jeg kan skabe. Vigtigst af alt se spillerne blive bedre håndboldspillere og de skal synes det er sjovt at komme til håndbold. Derfor tror jeg, at jeg passer ind med at være træner i KH.”

U15
File
Jesper Levy
+4521232173
File
Jesper Holmegaard
SN
Stefan Nielsen
Erfaren KH-træner i spidsen for kompetent team

KHs U15Drenge ledes af Jesper Levy som cheftræner i tæt samarbejde med Stefan Nielsen som teknisk cheftræner og Jesper Holmegaard som teknisk træner.


Stefan Nielsen har spillet på eliteniveau hele sit liv og har en lang trænererfaring med en række DHF-diplomer på træner CV'et. 


Jesper Holmegaard er aktiv som seniorspiller i KH, og han har de seneste to år været ansvarlig træner på hhv. U14D og U15D.


Jesper Levy har selv spillet i alderen fra 10-34 år, på elite-niveau (Birkerød, Virum, Holte) og sekunda i KH.  Som træner har han haft ansvar for U10D og U12D i Virum-Sorgenfri Håndboldklub og senere U14D og U16D på eliteniveau i Holte IF. Jesper har været igennem adskillige trænerkurser under DHF og HRØ - senest elitekursus for ambitiøse ungdomstrænere.

 

"- Hos os er håndbold noget, som alle går TIL - og som nogen så GÅR OP i. Det vil sige, at der er plads til alle - uanset om du har spillet i mange år eller ikke har prøvet spillet før."


I KH har Jesper tidligere haft ansvar for U14D, U16D og U13D. 


" - Jeg sigter altid efter et træningsmiljø, som er både seriøst, sjovt og socialt. I år går vi efter at have et 1. hold, hvor de bedste kan blive udfordret maksimalt - og 2. hold, hvor udvikling og hygge er i højsædet. Det gode kammeratskab og evnen til at spille hinanden gode er noget, som vi altid dyrker på tværs af ambitioner og talent."


Ud over job som cheftræner er Jesper ansat som  chefkonsulent i erhvervsorganisationen SMVdanmark - og så er han formand for Københavns Håndboldklub.

U17/19
File
Ken Berkowitz
+4523836000
File
Jakob Habeck
Trænerlegende til U17/19Drenge

Københavns Håndboldklub er stolte over at kunne præsentere Ken Berkowitz som ny cheftræner for vores U17/U19 Drenge.


Jesper Levy, formand i Københavns Håndboldklub siger: - Vi har valgt at ansætte en så stærk kapacitet til vores U17/U19 Drenge fordi det er en årgang der er præget af efterskole, gymnasium, fester og det sociale liv og det kan være svært for de unge mennesker at få tiden til at slå til. Med Ken Berkowitz kan vi tilbyde U17 og U19 Drenge i København et tilbud om seriøs håndbold samtidig med at der er plads et liv uden for banen.


Som Ken Berkowitz siger: ”Vi træner ikke 4-5 gange om ugen, men satser på 2-3 ugentlige hal pas, hvor alle giver den gas, men med tid og plads til skole, venner, fester og kærester”. Han tror på at incitamentet for at holde de unge drenge i håndbolden, er at anerkende plads til et fedt ungdomsliv - og selv om man ikke spiller tophåndbold lige nu, kan du stadig udvikle dig – og så kan talentet udfolde sig på et andet tidspunkt.


For Ken Berkowitz er U17/19 Drenge i KH et projekt over flere sæsoner: - Jeg sagt ja til at være med til at løfte Københavns Håndboldklub til et endnu højere niveau. Jeg er vild med visionen, om KH skal være Danmarks bredeste håndboldklub – fra elite over til seriøs bredde og hygge. Jeg glæder mig sindssygt til at være med til at udvikle de unge drenge og sammen have de fedeste oplevelser.


Ken Berkowitz er 46 år, spillet håndbold siden han var 5. Hans egen familie er en rigtig håndboldfamilie: ”Hvis en af os ikke er til træning, så ses der håndbold i fjernsynet eller i en hal. Jeg har selv spillet tophåndbold i Sverige og Danmark og var med i projektet AG København. Jeg har engageret mig i HRØ som ansvarlig for udvikling af målmændene, så vi i Danmark kan blive ved med at være de bedste på det felt. En rolle jeg også har i KH.”


”Jeg er en vinder og vil vinde for hver en pris, men jeg er samtidig meget social, så derfor er det vigtigt for mig at få alle med. Jeg har fokus på, alle har hver deres spidskompetencer og det bliver trænerteamets opgave at håndtere, hvornår vi skal bruge de forskellige kompetencer. Jeg har ikke en ”ønske” måde vi skal spille håndbold på, jeg vil hellere se på hver enkelt og derudfra finde ud af hvordan vi kan få tingene til at gå op, så vi sammen bliver det bedste hold.”


Ken Berkowitz afholder åbne træninger i KH hen over foråret, hvor alle er velkomne. Se mere her: https://www.xn--kbenhavns-hndb...

Herre Senior (HS)
Frederik%20friis%20hansen
Frederik Friis

Jeg har spillet i IF Stadion fra jeg var 8-19 og var inde omkring deres 2. divisions hold dengang. Jeg flyttede derefter til København og har spillet her siden 2011. Først i 3 division i en del år og nuværende noget seriebold.

Om holdet:
Vi er et socialt hold der godt kan lide at tage en øl efter træning. Vi har ikke de højeste ambitioner om at komme tilbage til divisionsbold, men når vi går på banen er det altid for at vinde.
Det er vigtig for os at det skal være sjovt at være til kamp og træning og sætter samværet og sammenholdet højt. Vi er en blandet skare med bred aldersfordeling.

60+
Tobias
Der er ikke skrevet noget endnu