KHs DRENGESIDE SER NYE HØJDER I 2022
U11Drenge
File
Mads Jordan-Madsen
22 26 56 48
NY CHEFTRÆNER: FAVNE BÅDE STORE OG SMÅ TALENTER

Afdelingen skal i år ledes af cheftræner Mads Jordan Madsen og afdelingsleder Ulf Bockhahn samt en række ungtrænere.


Trænerteamets ambitioner for afdelingen: 

" - Vi vil stile efter at alle spillere får en fed oplevelse, ingen føler sig overset og at alle – hver især kommer igennem en personlig udvikling målt ud fra deres egne ønsker og kompetencer.
- Succes som U11 skal ikke måles på resultater, men på om den enkelte spiller udvikler sig individuelt og kollektivt og om spilleren lykkedes med sine egne delmål/målsætninger.
- Det er i denne årgang, at vi samme skal have skabt et solidt fundament for hvad vi bør kunne som håndboldspillere til når vi bliver ældre.
- Mine forventninger til kommende sæson er at: Vi gennem ”sjov og spas” og ”fart over feltet”, sammen får støbt dette fundament i vores håndboldspil og ikke mindst vores individuelle kompetencer  – indenfor og udenfor stregerne."OM MADS JORDAN:

42 år og bosat i Gundsømagle, er uddannet sygeplejer i det danske forsvar men arbejder til daglig med børn og unge. Har været håndboldtræner i 25 år, hvor det er blevet til børne- ungdoms- og seniorhåndbold fra begynder- til divisionsniveau og senest et år på Færøerne som træner på fuldtid.
" - Det som kendetegner mig som person og træner, er at jeg er rolig, tålmodig, nærværende, struktureret og til tider meget impulsiv. Jeg arbejder som træner ud fra  at: 'Alle skal have det sjovt', 'At fejle er at lære' og 'Det kan jeg godt, jeg skal bare lige finde ud af hvordan'...."


OM ULF

Har i en årrække trænet U8mix/U9Mix/U10drenge/U11drenge i klubben. Har 3 børnebørn, der spiller i klubben. Har tidligereværet aktiv i Freja Håndboldklub. Spiller selv på klubbens 60+ hold og er 70 år.

U13Drenge
File
Mads Jordan-Madsen
22 26 56 48
NY CHEFTRÆNER: UDVIKLE TEKNIK, SAMSPIL & STYRKE

Afdelingen skal i år ledes af cheftræner Mads Jordan Madsen sammen med hovedtræner (ubesat) og administrator ved Eva Bagge samt en række ungtrænere.


Trænerteamets ambitioner for afdelingen: 

" - Ambitionerne er at bygge videre på det fundament, der er skabt som U11Drenge. På U13-årgangen vil træningen derfor blive mere funktionel: Vi kommer til at arbejde med den tekniske træning ud fra de enkelte positioner, med timing og samarbejdet i at gøre hinanden gode.

- Vores stregspiller-position vil få stor fokus, da dette er nyt for mange U11D. Samtidig ofte også en overset position, men yderst vigtig for angrebsspillet når man bliver ældre.

- Derudover vil der komme mere fokus på det fysiske element i spillet, så vi kommet til at arbejde målrettet med skadeforebyggende og styrkende træning."

OM MADS JORDAN42 år og bosat i Gundsømagle, er uddannet sygeplejer i det danske forsvar men arbejder til daglig med børn og unge. Har været håndboldtræner i 25 år, hvor det er blevet til børne- ungdoms- og seniorhåndbold fra begynder- til divisionsniveau og senest et år på Færøerne som træner på fuldtid.

Kendetegnet som person og træner, der er rolig, tålmodig, nærværende, struktureret og til tider meget impulsiv.
Arbejder som træner ud fra  at: ”Alle skal have det sjovt”, ”At fejle er at lære” og ”Det kan jeg godt, jeg skal bare lige finde ud af hvordan”.

U15Drenge
File
Jesper Levy
+4521232173
AMBITIØSE TRÆNERE DER VIL UDFORDRE DRENGENE OG LØFTE NIVEAUET

KHs U15Drenge skal i 2021-2022 ledes af cheftræner Jesper Levy i tæt samarbejde med hovedtrænere Jesper Holmegaard og Lasse Witte Kampstrup.


Om Jesper Holmegaard:

Aktiv som seniorspiller i KH og har de seneste to år været ansvarlig træner på hhv. U14D og U15D - og har et indgående kendskab til hvad der kræves for at spille med på højeste niveau.


Om Jesper Levy:

Har selv spillet på eliteniveau som ung. Været igennem adskillige trænerkurser under DHF og HRØ - senest elitekursus for ambitiøse ungdomstrænere. I KH har Jesper tidligere haft ansvar for U14D, U16D, U15D U13D og U11D.


Trænerteamets ambitioner for afdelingen: 

" - Det skal være sjovt at spille håndbold. Derfor stræber vi efter at skabe et godt fællesskab og gode muligheder for at drengene kan udvikle sig både på og uden for banen. Det vil ske ved hjælp af varierede træninger, som udfordrer fysisk såvel som mentalt og sociale aktiviteter der skal styrke sammenholdet.

- Vi ønsker at bygge ovenpå på udviklingen hos U15D i sidste sæson - og derfor vil vi skabe et træningsmiljø, der favner bredt: For de bedste og mest ambitiøse vil vi udfordre drengene på teknik, indsats og seriøsitet - med mere elitære krav til at have et seriøst fokus på håndbold 24/7. For alle andre vil vi tilbyde et mindre krævende træningsmiljø, som kan løfte dem teknisk, fysisk og taktisk.

- Uanset hold er det gode kammeratskab og evnen til at spille hinanden gode altid noget, som vi altid dyrker på tværs af ambitioner og talent"


U17Drenge
EB
Emil Brøndum
22 93 85 45
File
Lasse Witte Kamstrup
+4561659987
ELITETRÆNERE MED FOKUS PÅ G.U.T.S.!

Afdelingen skal i år ledes af cheftræner Mads Thim Andersen og medtræner Magnus Ry Storm.


Trænerteamets ambitioner for afdelingen: 

" - Vi ønsker at bygge videre på udviklingen fra sidste sæson gennem træningsfilosofien GUTS - Glæde, Udbytte, Teknik og Spillernes fællesskab og individualisme. 

Som en del af den videre udvikling vil træning opad være en inkorporeret del, da spillerne den vej igennem vil blive udfordret på fysikken og deres tekniske og taktiske forståelse. Foruden at blive matchet på flere parametre på halgulvet, så vil fokus på at samle en trup også være i højsædet!


Vi tror på, at et godt kendskab til hinanden danner et sammenhold, hvilket bidrager til glæden ved håndbolden og bliver drivkraften for at kunne få et udbytte, forbedre sin teknik og føle sig som en del af fællesskabet, hvor man kan udvikle sig som spiller og menneske. 

Forventningen er at skabe et udviklingsmiljø, hvor der bliver gået til den på halgulvet, og hvor der er et stærkt fundament bygget op om holdet, hvor de enkelte spillere kan anvende deres individuelle kompetencer for holdets bedste."


OM MADS

26 år og folkeskolelærer på Klostermarksskolen i Roskilde.

"- Jeg har selv udfoldet mig på halgulvet fra 5-21 års alder, men måtte pga. skader stille skoene på hylden. Jeg har efterfølgende været træner for U12 og U15 drenge i Roskilde Håndbold og har dermed beskæftiget mig med håndbold på flere niveauer – alt fra c-række til 1.div."

Mit mål som håndboldtræner er, at forme spillerne som den bedste udgave af sig selv – både som menneske og håndboldspiller. For mig er håndbold mere end bare at kaste med én bold, det er et fællesskab, som bliver del af ens person – én identitet. For at kunne blive den bedste udgave af sig selv skal rammerne opildne til sammenhold. Når man befinder sig et sted med sammenhold har man lysten til ”at flytte bjerg” sammen, hvilket smitter af på træningsmiljøet og ikke mindst udtrykket på halgulvet til kampe og træninger.


Setuppet i Københavns Håndbold giver uden tvivl gode muligheder for at skabe et sammenhold, som kan løfte det sociale og det håndboldmæssige til et højere niveau.


OM MAGNUS
19 år og til sommer student fra Gefion Gymnasium. Spiller for HIKs Herresenior.

"-  Jeg startede som første års U10 og har elsket at spille og følge med i håndbold lige siden. Siden U14 har jeg spillet fast i ungdomsligaen og jeg har derfor spillet mod nogle af de største talenter i Danmark. Jeg startede som U12 pige træner i HIK og kom herefter til KH's U13 drenge.

" - Som træner går jeg ind for træninger med høj intensitet, der giver sved på panden. Der skal være plads til, at man kan lægge en ordentlig tackling, men samtidig skal fællesskabet også være så stærkt, at man kan grine af det sammen, når man forlader halgulvet. Der skal være plads til fejle og stille spørgsmål, da man ikke kan blive bedre til noget, man ikke selv forstår eller hvor man er bange for at fejle. Jeg ser hellere en angrebsfejl lavet med 110% energi end en dårlig finte lavet med 80% energi."

U19Drenge
PLADS TIL ANDET END HÅNDBOLD

Trænerteamets ambitioner:

” - Vi træner ikke 4-5 gange om ugen, men satser på 2 ugentlige halpas, hvor alle giver den gas, men med tid og plads til skole, venner, fester og kærester. Jeg tror på at incitamentet for at holde de unge drenge i håndbolden, er at anerkende plads til et fedt ungdomsliv - og selv om man ikke spiller tophåndbold lige nu, kan du stadig udvikle dig – og så kan talentet udfolde sig på et andet tidspunkt."


- Jeg er vild med visionen, om KH skal være Danmarks bredeste håndboldklub – fra elite over til seriøs bredde og hygge. Jeg glæder mig sindssygt til at være med til at udvikle de unge drenge og sammen have de fedeste oplevelser.

OM KEN 

46 år, spillet håndbold siden han var 5. Har selv spillet tophåndbold i Sverige og Danmark og var med i projektet AG København. Engageret i HRØ som ansvarlig for udvikling af målmændene. En rolle som han også har i KH.
” - Jeg er en vinder og vil vinde for hver en pris, men jeg er samtidig meget social, så derfor er det vigtigt for mig at få alle med. Jeg har fokus på, alle har hver deres spidskompetencer og det bliver trænerteamets opgave at håndtere, hvornår vi skal bruge de forskellige kompetencer. Jeg har ikke en ”ønske” måde vi skal spille håndbold på, jeg vil hellere se på hver enkelt og derudfra finde ud af hvordan vi kan få tingene til at gå op, så vi sammen bliver det bedste hold.”

Herre Senior (HS)
FH
Frederik Friis Hansen
+4551508923
TO
Theis Lundgaard Olsen
+4526138980
SELVKØRENDE HERRESENIOR MED FOKUS PÅ SAMMENHOLD

"Jeg har spillet i IF Stadion fra jeg var 8-19 og var inde omkring deres 2. divisions hold dengang. Jeg flyttede derefter til København og har spillet her siden 2011. Først i 3 division i en del år og nuværende noget seriebold." 

Om holdet:
Vi er et socialt hold der godt kan lide at tage en øl efter træning. Vi har ikke de højeste ambitioner om at komme tilbage til divisionsbold, men når vi går på banen er det altid for at vinde.
Det er vigtig for os at det skal være sjovt at være til kamp og træning og sætter samværet og sammenholdet højt. Vi er en blandet skare med bred aldersfordeling.

60+
File
Jeppe Borggaard Rasmussen
22 17 46 60
File
Emma Dahl
60 94 31 01
HÅNDBOLD BLIR MAN ALDRIG FOR GAMMEL TIL!

Om 60+:

Det er sjovt at spille håndbold - også når man er 60+ !

Alle undersøgelser peger entydigt på, at det eneste, der med sikkerhed forøger dine chancer for et godt og langt liv, er motion. Måske får du løbet eller gået en tur; men der er brug for, at alle muskler i kroppen bliver vedligeholdt og udviklet.


Når vi spiller håndbold, bruger vi alle kroppens muskler – herunder lattermusklerne - og på vores 60+ håndboldhold har vi også styrketræning. Det giver styrke, smidighed og energi.


Vi spiller håndbold med særlige regler uden kropskontakt. Du behøver ikke komme med håndbolderfaring, det skal du nok få lært.


Tænker du, at det var noget for dig, så kontakt os på finn@kh1925.dk