KH opruster med nye trænere på Trille Trolle og Mix
Trille Trolle
Der er ikke uploadet et billede endnu

Fotografen er på vej !

Tekst er ved at blive skrevet !

U7 Mix
Christina Berkowitz
Christina Berkowitz

Teksten er på vej!

U8 Mix
Katrine T. Nielsen
Katrine Thoe Nielsen

Er fra det ydre Østerbro og har min håndboldopvækst i KFUM, og KFUM/HIK både som spiller og træner. Sidenhen har jeg været træner i Ydun og GOG og har trænet både børn, ungdom og senior.
Jeg er uddannet civilt fra Institut for idræt og har Division og test indenfor træneruddannelse.
Til dagligt arbejder jeg i udviklingsafdelingen i Dansk Håndbold Forbund, så der har altid været rigtig meget håndbold i mit liv.

Jeg bor 7 minutter fra hallen og kan lide at være en del af det lokale idrætsliv. Lige nu har jeg fornøjelsen af at være forældretræner for min datters årgang 2012 U8 MIX, hvilket er et kæmpe privilegium.
KH er en Østerbro klub, størstedelen af vores medlemmer er lokale og det synes jeg er en styrke. Vi har ikke bedste faciliteter, men får det bedste ud af det, og klubben udvikler sig, men holder fast i nogle gode grundværdier, et godt sted at være også som træner 🙂

Byen er fuld af tilbud til børn og unge, og der skal være plads til både skole, familie/venner og flere interesser - så det er svært ikke at sætte krav til sig selv om, at vores håndboldtilbud skal være godt, ellers vælger medlemmerne noget andet - og den udfordring kan jeg godt lide 😉 Så at se børnene blive bedre til deres sport, at de trives ved at komme i hallen og indgå i er fælleskab og de glæder sig til hver træning og kamp - det er motiverende.

U9 Mix

Jeg har i en årrække trænet U8mix/U10drenge/U11drenge i klubben.

Jeg har 3 børnebørn, der spiller i klubben.
Jeg har tidligere, da mine egne døtre spillede, været aktiv i Freja Håndboldklub.
Jeg spiller selv på klubbens 60+ hold og er 70 år.