KH opruster med nye trænere på pigesiden
LS
Laura F. Søegaard
Laura F. Søegaard

Jeg måtte desværre stoppe med selv at spille håndbold som 14-årig, da jeg var slemt plaget af knæskader.

Men håndbold har altid fyldt meget i min familie, så for stadig at være en del af spillet, blev jeg dommer hos HRØ.
Det var jeg lige indtil, jeg blev lokket til at være træner for nogle U14 piger i Roskilde Håndbold, hvilket gav mig meget mere end dommergerningen kunne.

Jeg trænede U14 piger i Roskilde i tre sæsoner og glæder mig nu til at prøve kræfter med nogle lidt yngre piger i København Håndbold.

Birgitte Bomberg
Birgitte Bomberg

Har spillet håndbold i HIK fra puslinge til senior, hvor jeg både har været stregspiller, venstreback og siden playmaker. Har også spillet firmabold både for Magasin og Lufthavnen (mix hold).

Jeg er træneruddannet og har tidligere trænet piger på samme alder.

Jeg er for nylig startet som personlig træner med EMS (elektronisk muskel stimulering) .
Før det har jeg arbejdet på kontor bl.a. på en efterskole for ordblinde børn i Holte.

Jeg har to drenge på hhv. 12 og 15 år. Vi bor i Hørsholm.

Som person er jeg udadvendt og glad. Smilende og nysgerrig.
Jeg går op i de opgaver jeg påtager mig, er ikke bange for at tage chancer og prøve nyt.

Bushra Hazem Altimari

Jeg er en meget målrettet og positiv træner, som går op i at udvikle mine spillere til deres bedste. Det vigtigste for mig, er at have et viljestærk hold som fungerer godt socialt. Håndbold er en sportsgren, som har haft en kæmpe indflydelse på mit liv.

Gennem de sidste 13 år, har jeg brugt alle mine aftener og weekender i min lokale håndbold-hal. Det var her jeg fandt en tryghed, hvor jeg kunne være mig selv. Kunsten i at lære andre håndbold, har altid været en interesse og passion for mig, som jeg ikke har kunne give slip på.

Efter jeg flyttede fra Silkeborg til København, var det et hul i mine hverdage, som skulle fyldes ud. Jesper Levy tog mig hurtig under hans vinger og viste mig, hvordan vi kunne fylde hullet ud.

KH har budt mig velkommen med de sødeste spillere og støttende forældre. Det er en resursestærk klub, som jeg klart kan anbefale alle udefra. Jeg glæder mig til flere år i samarbejde med KH.

U17 (U15 + U13 mentor)
Jan Jørgensen
Jan Jørgensen

Jeg er blevet ansat som cheftræner på U17 P, men har samtidigt fået fornøjelsen af at skulle stå ved Serkan's side ved U13 D.

Jeg er samtidigt blevet ansat som mentor på U13 P og U15 P.

Lidt kort info om mig :

Jeg fylder 50 unge år 😂😂 til August og er en fraskilt far til 2 voksne piger på 26 og 19.

Jeg har trænet de sidste 20 års tid og er uddannet elite og talenttræner.

Har både børne og ungdomstræner uddannelse og overbygninger som mentor.

Jeg bor i Værløse og arbejder i ventilations branchen som lagerleder.

Dame Senior (DS)
Mikkel Skovby
Mikkel Skovby

Jeg har selv en aktiv tid bag mig som håndboldspiller på elite niveau, hvor jeg var keeper i 1. division.

Siden 2001 til nu har jeg trænet U14 piger og drenge til Herre og Dame Senior i klubberne AG Håndbold, HØJ, Roskilde Håndbold og Herlev.

Jeg er sikker på, at det bliver en helt fantastisk sæson og oplevelse, som vi sammen skal skabe. Jeg kunne hurtigt mærke, at her er et rigtig godt match mellem klub, hold og jeg selv.