Billede-10-04-2020-09.31.57

Kære U9 spillere og forældre ,

Vi har nu fået lov til at spille håndbold udendørs med særlige regler.

Jeg er ny træner for U9, fordi Serkan skal træne vores U13drenge. I kender mig godt, for jeg har nogle gange været vikar for Serkan eller hjulpet ham med træningen. Jeg skal den kommende sæson både træne jer og U11drengene, som jeg snart har trænet i nogle år i klubben. Vi har lagt jeres træninger :

Mandag 17.00 til 18.00 i Svanemøllehallen

Fredag 16.00 til 17.00 i Svanemøllehallen

U11drengene har træning begge dage lige inden jer og det kommer vi helt sikkert til at udnytte - måske vi kan spille nogle træningskampe eller samtræne.

Det er vigtigt at dit barn får rørt sig her i Coronatiden - ja det gælder jo for os allesammen. Jeg bruger Facebook til mine U11drenge, hvor vi har en gruppe, hvor jeg kommunikerer med forældrene. Det vil jeg også gerne bruge hos U9.

Derfor har jeg oprettet en Facebookgruppe "Københavns Håndbold U9".

Send en anmodning så vi kan få gang i samtalen i vores gruppe - børnene er for små til Facebook, men vigtigt at de er med og I viser dem opslag og videos.

Jeg har lagt nogle opslag op med ideer til, hvordan man kan selvtræne, mens vi venter på at komme igang igen med rigtig håndboldtræning.

Hvornår vi kommer rigtig igang igen i hallen- det ved vi ikke for nuværende. Det afhænger af hvordan Coronakurverne udvikler sig og hvordan regeringen vurderer situationen.

Så snart vi er igang igen, vil jeg afholde et forældremøde med jer og selvfølgelig løbende tale med børnene om den håndboldtræning, jeg står for.

Før jeg trænede U11drenge trænede jeg i nogle år U8 i klubben.

Jeg lægger vægt på at træningen er relateret til børnenes alder og giver børnene tid til at udvikle sig til håndboldspillere. Hvis man som træner ikke bare koncentrerer sig om de indlysende talenter, men også de mange, der skal bruge lidt mere tid for at finde ud af spillet, så lønner det sig.

Det er vigtigere at de lærer nogle få men vigtige ting i spillet rigtig godt i stedet for at lære 117 ting, som de ikke kan særlig godt.

Det må vi snakkes mere ved om.

Hvis du selv har spillet håndbold eller har været arrangeret i anden idræt, så giv dig selv den oplevelse, at være med i vores træning, som forældretræner/holdleder. Sådan startede jeg som træner for mine egne piger i Freja Håndboldklub for mange år siden og nu har jeg den glæde at 4 af mine 8 børnebørn spiller håndbold - ja Frida G er mit barnebarn. Det er en fantastisk måde at være sammen med sine børn eller børnebørn. Tag en snak med mig om det.

De bedste hilsner

Ulf